Rüyada ıslak kağıt

Rüyada ıslak kağıt karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardımcı olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine delalettir.

Rüyada ıslak kağıt gördüyseniz:

  • Evinizde, yaşadığınız yerde veya gayrimenkullerinizle ilgili konularda bazı değişiklikler yapmanız rahat etmenizi ya da sizinle aynı zevklere sahip kişilerle bir araya gelmenizi sağlayabilir.

Rüyada ıslak saç kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ıslak yer silmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ıslak elbise bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada ıslak kum görmek insanlar tarafından sevileceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ıslak yaprak adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ıslak odun vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada ıslak masa hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada ıslak ev görmek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments