Rüyada iki eşi olduğunu görmek

Rüyada iki eşi olduğunu görmek kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, günü birlik tatillere çıkacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki eşi olduğunu gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön planda, sevdiğiniz bir kişiyle sevgi dolu planlar yapabilirsiniz.

Rüyada hamile olduğunu doğurmak üzere olduğunu görmek hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına delalet eder.

Rüyada hamile olduğunu ve doğurmak üzere olduğunu görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebeği olduğunu ve öldüğünü görmek yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada öldüğünü ve mezarda olduğunu görmek büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile olduğunu ve bebeğin hasta olduğunu görmek gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına delalet eder.

Rüyada evli olduğunu ve çocuğunun olduğunu görmek gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile olduğunu ve erkek olduğunu görmek kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına delalet eder.

Rüyada hamile olduğunu ve kanaması olduğunu görmek bir koyulan işten yüz kazanılacağına, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments