Rüyada hasta birini korumak

Rüyada hasta birini korumak yeniden sulh ortamının sağlanacağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada hasta birini korumak gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzü veya bilgi hazinenizi olumlu etkileyecek işlerle vakit geçirmenizde fayda var.

Rüyada hasta birini hasta görmek çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına inanılır.

Rüyada hasta olan birini hasta görmek zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, kendi dualarının allah katında kabul olacağına işaret eder.

Rüyada hasta birini kucaklamak rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada hasta birini taşımak göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada hasta birini aramak işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok hasta birini görmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hasta birini sevmek inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına işarettir.

Rüyada hasta birini korumak hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments