Rüyada eşinin gömleğini giymek

Rüyada eşinin gömleğini giymek gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, ferahlayacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, ona emek vereceğine, hayatının düzene gireceğine, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine delalet eder.

Rüyada eşinin gömleğini giymek gördüyseniz:

  • Yaşamsal konforunuzu arttıracak değişiklikler veya sevdiğiniz kişilerle organizasyonlar yapabilirsiniz.

Rüyada eşinin gömleğini giymek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin gömleğini ütülemek rahat bir hayat sürüleceğine, insanların takdirine mazhar olacağına yorulur.

Rüyada eşinin gömleğini yırtık görmek gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin beyaz gömleğini giymek her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, yeni bir hayat kuracağına yorulur.

Rüyada eşinin gömleğini başkasının giydiğini görmek çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına yorulur.

Rüyada gömleğini kesmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına yorulur.

Rüyada gömleğini başkasının giymesi mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada ölünün gömleğini giymek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments