Rüyada düşmanını iyi görmek

Rüyada düşmanını iyi görmek güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, onlardan yana üzüntüye düşeceğine, onları rahat ettireceğine, işlerinin düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada düşmanını iyi gördüyseniz:

  • Gereksiz değişiklikler yapmanız sonucunda olaylar sizi engelleyebilir.

Rüyada düşmanını korumak çok rüyada başkası tarafından taşlanmak alınan bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, yüksek bir makama geleceğine tabir olunur.

Rüyada düşmanını yumruklamak hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sık sık düşmanını görmek iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada düşmanını iyi görmek türlü musibetlere uğrayacağına, başını yastığa daha rahat koyacağına alamet eder.

Rüyada düşmanını yakalamak geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada düşmanını kucaklamak herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına inanılır.

Rüyada aile düşmanını görmek kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş bir düşmanını görmek isabetli adımlar atacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments