Rüyada burun sürtmek

Rüyada burun sürtmek saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, de rahatının yerine geleceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada burun sürtmek gördüyseniz:

  • Duygusal ya da sağlıkla ilgili konular hakkında tartışmalar söz konusu olabilir veya konular büyüyebilir.

Rüyada burun içi kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına işaret eder.

Rüyada burun içinde burun görmek hayatını sürdürmekte zorlanacağına, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına alamet eder.

Rüyada burun düşmesi maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada burun deldirme zor zamanlar yaşayacağına, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada burun spreyi çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada burun şişliği gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada burun sümüğü ters giden olayların düzeleceğine, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine işaret eder.

Rüyada burun bandı uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments