Rüyada bulaşıcı bir hastalığa yakalanmak

Rüyada bulaşıcı bir hastalığa yakalanmak yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, güzelleşeceğine, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bulaşıcı bir hastalığa yakalanmak gördüyseniz:

  • Pahalı hediyeler almak veya başkalarını etkilemek için para harcamak eğilimi size bedel ödetebilir.

Rüyada bulaşıcı bir hastalığa yakalanmak ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına inanılır.

Rüyada bulaşıcı hastalığa yakalandığını görmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına tabir olunur.

Rüyada bulaşici hastalik görmek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bulaşıcı hasta olduğunu görmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına inanılır.

Rüyada bulaşıcı hastalıklı birini görmek işinde ustalaşacağına, hayattan yana keyif bulacağına alamet eder.

Rüyada hastalığa üzülmek kazalara ve belalara yakın duracağına, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine delalet eder.

Rüyada dermansız hastalığa yakalanmak kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına rivayet eder.

Rüyada bilinmeyen bir hastalığa yakalanmak yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, mal kayıpları da yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments