Rüyada birisinin kızması

Rüyada birisinin kızması iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birisinin kızması gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan bir kişi sizi rekabet ortamına çekebilir.

Rüyada birisinin dua istemesi mal sahibi olacağına, yapılan işin bol kazanç getireceğine rivayet eder.

Rüyada eve birisinin girmesi takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, makamının sarsılmayacağına tabir olunur.

Rüyada dul birisinin evlenmesi sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada birisinin kaçırılması başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine yorulur.

Rüyada birisinin sarılması ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada birisinin ev vermesi neşeli bir hayat süreceğine, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birisinin saldırması olması için allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine delalet eder.

Rüyada ölü birisinin et vermesi ihanet göreceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments