Rüyada birini kalemle yaralamak

Rüyada birini kalemle yaralamak dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, ileriye gideceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, yaşamın belli bir düzene oturacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, hayatın tadına varacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini kalemle yaralamak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişikilerinizle ilgili bir tatminsizlik içinde olabilirsiniz.

Rüyada birini kalemle yaralamak mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada kalemle birini öldürmek üzücü olaylar yaşanacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına delalettir.

Rüyada birini kalemle öldürmek ahiret hayatlarının da güzel olacağına, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalemle oynamak hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı kalemle cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalemle adam öldürmek rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine işaret eder.

Rüyada kalemle çizim yapmak mutlulukların yarım kalacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kalemle yazı yazmak uzun ve hayırlı bir ömre, zor zamanların ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments