Rüyada bir çukura inmek

Rüyada bir çukura inmek manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, rahat şekilde yaşayacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, hafif ve iyi hissedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine işaret eder.

Rüyada bir çukura inmek gördüyseniz:

  • Bazı şeylerden vazgeçmek ya da bir şeyleri feda etmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada çukura düşmemek şeref ve rütbeye, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir çukura düşüp yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çukura gömülmek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına alamet eder.

Rüyada çukura basmak her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada bir çukura düşmek yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir çukura inmek hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına yorulmaktadır.

Rüyada çukura su dolması girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına delalettir.

Rüyada çukura atılmak geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments