Rüyada beyaz kordonlu saat takmak

Rüyada beyaz kordonlu saat takmak işinde dar boğaza gireceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına delalettir.

Rüyada beyaz kordonlu saat takmak gördüyseniz:

  • Katılacağınız sosyal aktiviteler olumlu olaylara aracılık edebileceği için teklifleri değerlendirmelisiniz.

Rüyada beyaz kordonlu saat takmak büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına işarettir.

Rüyada beyaz kordonlu saat görmek büyük bir makama geleceğine, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına işarettir.

Rüyada yeşil kordonlu saat görmek düşkün kimselerin yardımına koşacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına işaret eder.

Rüyada mavi kordonlu saat görmek kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı kordonlu saat görmek aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, daha rahat para kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah kordonlu saat görmek sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına delalettir.

Rüyada göbek kordonlu bebek görmek girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada beyaz saat almak yaşam enerjisine kavuşacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments