Rüyada zihgir görmek gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, refaha erişileceğine, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine rivayet eder.
Rüyada zihgir görmek işinde verimsiz olacağına, güç kaybedeceğine yorulur.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Mürşid) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Mürşid) Rüyalarınızı Bekliyor
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.
Rüyamda sevdiğim kadın burnunun üstüne gümüş zihgir takmış görüyorum yanında da da iki büyük şeffaf poşetin içinde ağzına kadar siyah kuru üzüm var üzümler onun ben de İçin den1 -2 avuç alıyorum , yanında iki kadın var ama uzak o kadınları tanıyorum ama sevmediğim insanlar .
Rüyamda birinin parmağıma siyah zihgir taktığını görüyordum tanımadığım yüzler ve siyah zihgirin ortasında bir krem yA göz yaka boncuk olduğunu görüyordum
Ruyamda zihgir satin almak icin dukkan gibi bir yere giriyorum ama icerisi erkek kjraathanesi gibi erkek dolu. Zihgir aradigimi soyluyorum fiyatini soruyorum 7 lira gibi bisey diorlar. gosteriyorlar bikac yuzuk deniyorum ama aradigimi bulamiyorum. pencere onunde de yuzukler oldugunu farkediyorum onlari sorunca onlar daha olmamis dior. Sonra bu yukleri yapan kisinin ismini soyleyerek burda olmadigini soyluyor (o zihgirler yaoan kisinin adi mustafaymis) Baska yok mu diorm orda bi baska adam bende var dior sonra gidip anahtar getirior kendi zihgirlerinin oldugu kapiyi acmak icin sonra ben orda tanidik bi kisiye rastliyorum konusuyoruz bana diyo sen etek mi giymissin hayir diorm pantolon bu diorm genis pantolon (uzun tunik altina pantolon giymisim) sonra arkami donuyorum adam zihgirlerin olduguodanin kapisini aciyo oraya dogru gidiorm. Uyaniyorum