Rüyada bebeğini bir yerde unutmak

Rüyada bebeğini bir yerde unutmak allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, helal rızık yiyeceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına yorulur.

Rüyada bebeğini bir yerde unutmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebeğini kesmek gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına inanılır.

Rüyada bebeğini terketmek evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada bebeğini vermek allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, hiç hesapta olmayan bir seyahate işarettir.

Rüyada bebeğini görmek yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına alamet eder.

Rüyada bebeğini boğmak yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine delalettir.

Rüyada bebeğini istememek çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebeğini atmak yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Hâlâ İçine Sinmediyse

Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.

Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Mürşid) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.

Muabbir (Mürşid) Rüyalarınızı Bekliyor

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest

Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.

0 Okur Rüyası Yorumlandı