Rüyada abimin boğazını kesmek

Rüyada abimin boğazını kesmek sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, geçimin daha kolay hale geleceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada abimin boğazını kesmek gördüyseniz:

  • Belli kararlar almadan önce ortaya çıkacak şeyleri beklemenizde fayda var.

Rüyada abimin boğazını kesmek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada boğazını kesmek aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine işaret eder.

Rüyada boğazını şiş görmek arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada akrabanın boğazını sıkmak çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine delalet eder.

Rüyada şeytanın boğazını sıkması içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına yorulur.

Rüyada insanın boğazını kesmek kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birisinin boğazını sıkması büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, sevinileceğine delalettir.

Rüyada düşmanının boğazını kesmek işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments