Rüyada balık kılçığı ayıklamak

Rüyada balık kılçığı ayıklamak sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, şanslı günlerin kapıda olduğuna, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada balık kılçığı ayıklamak gördüyseniz:

  • Unutkanlık, sağa sola çarpmak veya birşeyler kırmak gibi şeylere dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada balık kılçığı ayıklamak kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balık kılçığı yemek huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına delalettir.

Rüyada ağzından balık kılçığı çıkması baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, gönlündeki gibi sevileceğine delalet eder.

Rüyada balık kılçığı görmek ihya sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine delalettir.

Rüyada büyük balık kılçığı temizlemek sevinçli ve güzel günler görüleceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına işarettir.

Rüyada pişmiş balık kılçığı temizlemek işlerini kısa zamanda büyüteceğine, gönül gözünün açılacağına işaret eder.

Rüyada boğaza balık kılçığı kaçması böylece hayata yeniden sarılacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına alamet eder.

Rüyada balık kılçığı batması zaman zaman kişiyi ezeceğine, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments