Rüyada yeşil kadife kutu görmek

Rüyada yeşil kadife kutu görmek sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, kişinin bundan zarar göreceğine, insanların saygısının kazanılacağına, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil kadife kutu gördüyseniz:

  • Dost çevrenizde aranılan birisi olacaksınız.

Rüyada yeşil kadife kutu görmek parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada mor kadife kutu görmek o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı kadife kutu görmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada mavi kadife kutu görmek yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada kadife kutu çok rahat bir döneme girileceğine, umutlarını yitireceğine delalettir.

Rüyada kadife kutu görmek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine delalettir.

Rüyada siyah kadife kutu görmek tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil kadife ayakkabı iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, işine dört elle sarılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments