Rüyada bakkala bakmak

Rüyada bakkala bakmak kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, işine dört elle sarılacağına, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına işaret eder.

Rüyada bakkala bakmak gördüyseniz:

  • Anne ya da yakınınız olan başka bir yaşlı kadın yüzünden bazı sıkıntı veya üzüntüleriniz olabilir.

Rüyada bakkala borçlanmak kazaya, belaya ve derde düşeceğine, daima secde ve şükür edeceğine tabir olunur.

Rüyada bakkala bakmak sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine işaret eder.

Rüyada bakkala gitmek allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına tabir olunur.

Rüyada bakkala yardım etmek yakın akrabadan gelecek habere, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski bir bakkala gitmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, şifaya kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bakkala gitmek nedir işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına işarettir.

Rüyada bakkala borç ödemek bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına rivayet eder.

Rüyada bakkala bozuk para vermek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments