Rüyada yabancı polisten kaçmak

Rüyada yabancı polisten kaçmak uğradığı zararları telafi edeceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, işlere burnunu sokan insanlar olacağına işaret eder.

Rüyada yabancı polisten kaçmak gördüyseniz:

  • Kendinize yeni ilgi alanları arayabilirsiniz.

Rüyada yabancı polisten kaçmak yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, öfkeli hareketlerde bulunacağına işarettir.

Rüyada yabancı ülkede polisten kaçmak zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada polisten korkmak emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada polisten gül almak eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına inanılır.

Rüyada polisten vurulmak ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada polisten saklanma eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada motosiklet ile polisten kaçmak hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına alamet eder.

Rüyada polisten jandarmadan kaçmak hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments