Rüyada yabancı bir erkeğin kadını öpmesi

Rüyada yabancı bir erkeğin kadını öpmesi güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada yabancı bir erkeğin kadını öpmesi gördüyseniz:

  • Hobilerinize ayıracak pek çok zaman bulabileceksiniz.

Rüyada yabancı bir erkeğin kadını öpmesi sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yabancı erkeğin kadını öpmesi yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına işaret eder.

Rüyada yabancı bir kadını görmek iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine inanılır.

Rüyada yabancı kadını dudaktan öpmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkeğin kadını kurtarması ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada bir erkeğin bir kadını öldürmesi uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, her koşulda allah yolundan yürüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkeğin kadını dövmesi işlerinin düşeceğine, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin kadını sevmesi bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments