Rüyada tanıdığın birinin sana altın vermesi

Rüyada tanıdığın birinin sana altın vermesi endişelerini silip atacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, kurulu düzeni olacağına, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdığın birinin sana altın vermesi gördüyseniz:

  • Kendinizi toparlamalısınız.

Rüyada tanıdığın birinin sana altın vermesi iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine alamet eder.

Rüyada tanıdığın birinin sana el sallaması çok farklı bir kişi olacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine alamet eder.

Rüyada tanıdığın birinin sana bakması hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada tanıdığın birinin sana gülmesi özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdığın birinin sana sarıldığını görmek çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdığın birinin sana zarar vermesi ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdığın birinin sana küs olduğunu görmek son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada tanıdığın birinin sana kıyafet vermesi işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments