Rüyada suya tuz katmak

Rüyada suya tuz katmak karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada suya tuz katmak gördüyseniz:

  • Herkes serzenişte bulunurken zor olsa da, herkese yeterli gelecek kalıcı sonuçlar bulunması gerekiyor.

Rüyada suya koşmak zor zamanlar yaşanacağına, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına inanılır.

Rüyada suya top düşürmek ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına yorulur.

Rüyada suya çekilmek sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına inanılır.

Rüyada suya saklanmak sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada suya ağ atmak toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına alamet eder.

Rüyada sığ suya dalmak karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına delalettir.

Rüyada bir suya düşmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine rivayet eder.

Rüyada suya ulaşamamak eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments