Rüyada suda ördek

Rüyada suda ördek en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada suda ördek gördüyseniz:

  • Size yardım etmeye çalışan ya da size bir şeyler sunan ya da teklif eden kişiler olabilir.

Rüyada suda ip görmek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına yorulur.

Rüyada suda koç görmek sevdiğine kavuşacağına, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına işaret etmektedir.

Rüyada suda görmek iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına alamet eder.

Rüyada suda kaz yakalamak hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına işaret etmektedir.

Rüyada suda donmak yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada suda ayı görmek zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, gelişim içine gireceğine delalettir.

Rüyada suda olmak refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada suda taş sektirmek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments