Rüyada suda görmek

Rüyada suda görmek gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, gelir kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada suda gördüyseniz:

  • Belli bir durum kontrol dışına çıkmadan önce, sizin harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada suda zıplamak kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada suda et toplamak yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada suda olmak çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına delalet eder.

Rüyada bol suda yüzmek şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine delalet eder.

Rüyada suda düşmek en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine alamet etmektedir.

Rüyada suda yıkanmak işindeki bereketin de çoğalacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine yorulur.

Rüyada suda bebek lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine yorulur.

Rüyada suda görmek çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments