Rüyada siyah pantolon almak

Rüyada siyah pantolon almak kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, maddi çıkmazların biteceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, alım gücünün artmasına, sıkıntılarının günden güne artacağına, işlerin düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah pantolon almak gördüyseniz:

  • Belli bir amacınıza ulaşma konusunda önemli yol alabilirsiniz.

Rüyada siyah pantolon siyah gömlek giymek her isteklerinin yerine geleceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine delalettir.

Rüyada siyah dar pantolon giymek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine inanılır.

Rüyada siyah pantolon yakmak kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bol siyah pantolon giymek çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, önünün açık olacağına tabir olunur.

Rüyada siyah pantolon almak esenleyeceğine, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah pantolon çıkarmak kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine yorulur.

Rüyada siyah kadife pantolon giymek hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah kısa pantolon görmek yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments