Rüyada siyah kadın çizmesi görmek

Rüyada siyah kadın çizmesi görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına, kişinin afiyette olacağına, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah kadın çizmesi gördüyseniz:

  • Farklı niyetleri, ajandaları veya beklentileri olan kişiler kendilerini ya da olayları çok farklı gösterebilirler.

Rüyada siyah kadın çizmesi görmek yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, vefa göstereceğine işarettir.

Rüyada kadın çizmesi görmek parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Rüyada kadın çizmesi giymek çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, dertlerinin artacağına inanılır.

Rüyada kedinin çizmesi sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine yorulur.

Rüyada yağmur çizmesi görmek kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, makbul olan mallar edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebek çizmesi görmek borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kovboy çizmesi görmek başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına inanılır.

Rüyada balıkçı çizmesi görmek büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments