Rüyada sigara külü yutmak

Rüyada sigara külü yutmak içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına alamet eder.

Rüyada sigara külü yutmak gördüyseniz:

  • Parasal açılardan da şanslısınız.

Rüyada sigara külü yutmak işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine delalettir.

Rüyada sigara külü görmek uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sigara külü temizlemek anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına tabir olunur.

Rüyada üzerine sigara külü dökülmesi endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına tabir olunur.

Rüyada yatakta sigara külü görmek iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, yuva kuracağına rivayet eder.

Rüyada sigara külü hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sigara külü toplamak makamında en yüksek noktaya erişeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada sigara külü görmek diyanet yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments