Rüyada sevgilisinin öldüğünü duymak

Rüyada sevgilisinin öldüğünü duymak çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, borçlarınızın canınızı sıkacağına, düşmanlar ile mücadele edeceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına inanılır.

Rüyada sevgilisinin öldüğünü duymak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızla ya da aile fertlerinden biriyle küçük bir anlaşmazlık olabilir.

Rüyada sevgilisinin öldüğünü duymak sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine inanılır.

Rüyada sevgilisinin evli olduğunu öğrenmek hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına işarettir.

Rüyada abinin sevgilisinin olduğunu görmek rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına yorulur.

Rüyada sevgilisinin hasta olduğunu görmek gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilisinin çocuğu olduğunu görmek iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına işaret eder.

Rüyada sevgilisinin hamile olduğunu görmek aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına delalettir.

Rüyada sevgilisinin pişman olduğunu görmek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilisinin çocuğu olduğunu görmek hayal edilen şeylere kavuşulacağına, asık yüzlerin güleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments