Rüyada saçına kına yaktıgını görmek

Rüyada saçına kına yaktıgını görmek toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine işaret eder.

Rüyada saçına kına yaktıgını gördüyseniz:

  • Sabit fikirli veya inatçı kişiler sabrınızı zorlayabilir.

Rüyada saçına kına yaktıgını görmek maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke işaret etmektedir.

Rüyada eşinin saçına kına yaktığını görmek dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına delalet eder.

Rüyada annemin saçına kına yaktığını görmek yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına rivayet eder.

Rüyada birinin saçına kına yaktığını görmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına delalet eder.

Rüyada başka birinin saçına kına yaktığını görmek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine işarettir.

Rüyada ölmüş birinin saçına kına yaktığını görmek bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına tabir olunur.

Rüyada ayaklarına kına yaktığını görmek kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına delalet eder.

Rüyada başkasına kına yaktığını görmek keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, ortaklıkların bozulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments