Rüyada renk renk çarşaf görmek

Rüyada renk renk çarşaf görmek elinin darlığa düşeceğine, kazanılacak ve ele geçecek paraya, başarılarının ve kazancının artacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, para sıkıntısının olmayacağına işaret eder.

Rüyada renk renk çarşaf gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı olaylara katılımı konusunda yapacağı konuşmalar size anlamsız ya da eksik gelebilir.

Rüyada renk renk çarşaf görmek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada turuncu renk çarşaf görmek çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına yorulur.

Rüyada kırmızı renk çarşaf görmek en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına delalet eder.

Rüyada mavi renk çarşaf görmek başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada mor renk çarşaf görmek üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada renk renk evler görmek insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada renk renk kalem görmek maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına yorulur.

Rüyada renk renk boncuk görmek sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments