Rüyada paten almak

Rüyada paten almak canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, dinden çıkacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, borcunun kalmayacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, başarı ve zafer kazanacağına, bir takım sorunlarla karşılaşacağına, sıkıntılarını atlatacağına rivayet eder.

Rüyada paten almak gördüyseniz:

  • Güçsüzlük veya isteksizlik gösteriyorsunuz, bunu engellemelisiniz.

Rüyada paten almak zahmetinin çoğalacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada paten kaybetmek kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, iyi halin geleceğine işaret eder.

Rüyada paten sürmek değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, malında zulüm meydana gelmesine yorulur.

Rüyada mavi paten görmek kötü günlerini aşmayı başaracağına, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine yorulur.

Rüyada paten hediye almak kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, bereketli bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada pembe paten görmek el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, aile hayatına adım atılacağına inanılır.

Rüyada paten satın almak anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada karda paten kaymak işlerinin baltalanacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments