Rüyada ayağında alçı görmek

Rüyada ayağında alçı görmek üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, attığı her adımda zarara uğrayacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada ayağında alçı gördüyseniz:

  • Bazı işleri yarıda bırakmanız durumunda şikayet ya da eleştirilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ayağında alçı görmek çıkılan yolda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine işaret eder.

Rüyada alçı eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada toz alçı görmek elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine yorulur.

Rüyada bacakta alçı onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada duvara alçı sürmek çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, karamsar olacağına rivayet eder.

Rüyada eve alçı yaptığını görmek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada alçı torbası görmek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada alçı sıva yapmak bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments