Rüyada oklava yanması

Rüyada oklava yanması istediği noktalara ulaşacağına, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada oklava yanması gördüyseniz:

  • Bazı konulara inancınızı kaybedebilir veya bazı işlerden tamamen uzaklaşmak isteyebilirsiniz.

Rüyada oklava yanması aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine rivayet eder.

Rüyada oklava kırılması iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, işlerin iyiye gideceğine tabir olunur.

Rüyada oklava çalmak galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına delalet eder.

Rüyada oklava ve sofra görmek hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya yorulmaktadır.

Rüyada kırık oklava görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına alamet eder.

Rüyada beyaz oklava görmek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oklava ne anlama gelir dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada oklava ile yufka açmak ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments