Rüyada oklava kırılması

Rüyada oklava kırılması istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, kimden akıl soracağına, hem verimi yükselteceğine, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada oklava kırılması gördüyseniz:

  • Karşı cinsten birisinin bir süreden beri sizinle kontak kurmaya çalıştığını öğrenebilirsiniz.Fazla düşünmeden aklınıza gelen ilk tercihi yapın.

Rüyada oklava kırılması hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada oklava yanması her zaman şükür içinde olacağına, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına rivayet eder.

Rüyada oklava çalmak arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, kendisini çok zor durumlarda bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada oklava ile hamur açmak aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına delalettir.

Rüyada oklava ile yufka açmak dolayısıyla işlerin bozulacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine delalet etmektedir.

Rüyada oklava ve sofra görmek aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz oklava görmek şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, çok iyi bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırık oklava görmek tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments