Rüyada ne görürsen hamilesin

Rüyada ne görürsen hamilesin çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, artık rahat bir nefes alacağına, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine yorulur.

Rüyada ne görürsen hamilesin gördüyseniz:

  • Sizi düşündüren sorunlardan da kurtulacaksınız.

Rüyada ne görürsen hamilesin haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ne görürsen ölürsün etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, güzel günler için yaşayacağına işarettir.

Rüyada ne görürsen bebek olur hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına tabir olunur.

Rüyada ne görürsen hamile kalırsın maddi kriz yaşanacağına, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına işarettir.

Rüyada ne görürsen erkek çocuğun olur çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine delalet eder.

Rüyada ne görürsen evlenirsin bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, sorunlarının sürekli artacağına işaret eder.

Rüyada ne görürsen aşık olursun hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, işlerin rayından çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada ne görürsen kızın olur darlığa ve yokluğa düşeceğine, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments