Rüyada medine hurması

Rüyada medine hurması mutluluğun ve kazancın azalacağına, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, kirli işlere bulaşacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine inanılır.

Rüyada medine hurması gördüyseniz:

  • Belli konular sonlanabilir ya da sonuçlanabilir.

Rüyada medine hurması hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada medine de dua etmek kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, haneye dertlerin gireceğine  alamet etmektedir.

Rüyada medine ihya maddi olarak çok huzurlu olunacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına işaret eder.

Rüyada medine görmek işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına yorulur.

Rüyada kabe ve medine yi görmek fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına delalet etmektedir.

Rüyada medine de namaz kılmak ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada medine ismi görmek girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına delalet eder.

Rüyada medine camisini görmek adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, hayırlı işlere girişileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments