Rüyada askerin yaralanması

Rüyada askerin yaralanması ömrün uzun olmasına, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, miras konularında sıkıntılar çıkacağına, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına tabir olunur.

Rüyada askerin yaralanması gördüyseniz:

  • Sizden yaşça büyük ya da daha tecrübeli kişilerin gelecek planlarınız üzerinde etkileri olabilir.

Rüyada askerin taş atması bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına alamet eder.

Rüyada askerin oynaması her işi ile daha çok ses getireceğine, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada askerin tutuklanması işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada askerin eve gelmesi dünya malına kavuşulacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada askerin dövmesi daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine işarettir.

Rüyada askerin yol göstermesi kötü işlere girmeyeceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada askerin yaralanması yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada askerin konuşması çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments