Rüyada mavi boyalı yüz görmek

Rüyada mavi boyalı yüz görmek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine inanılır.

Rüyada mavi boyalı yüz gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde veya aşk hayatınızı ilgilendiren konularda başarıya doğru hızla yol alıyorsunuz.

Rüyada mavi boyalı yüz görmek yüceltileceği sözler duyacağına, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına delalet eder.

Rüyada mavi boyalı kapı şifa göreceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dışı mavi boyalı ev görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede allah’ın izni ile son bulacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına rivayet eder.

Rüyada mavi boyalı eski ev görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, işlerinin çok iyi gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi boyalı pencere görmek ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi boyalı ev ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada mavi boyalı saç görmek insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına rivayet eder.

Rüyada evi mavi boyalı görmek manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments