Rüyada kucakta taşınmak

Rüyada kucakta taşınmak uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, insanların hayır dualarının alınacağına işarettir.

Rüyada kucakta taşınmak gördüyseniz:

  • Aniden gelişebileecek olaylar karşısında tavır almakta güçlük çekseniz bile uzun vadede işinize yarayacak konularda son derece başarılı adımlar atabilirsiniz.

Rüyada kucakta taşınmak fenalıkta bulunmaya, onu alkışlayacağına işaret eder.

Rüyada kucakta at görmek iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, en büyük acılarının dineceğine alamet etmektedir.

Rüyada kucakta et görmek zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kucakta döndürülmek kazancının azalacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada kucakta horoz görmek kazancının allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kucakta çiçek görmek yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kucakta timsah görmek anne duasının açılacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kucakta bebek emzirmek uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments