Rüyada köpek pisliğine basmak

Rüyada köpek pisliğine basmak düşkün kimselerin elinden tutarak allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, sağlık problemleri yaşamayacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına işaret eder.

Rüyada köpek pisliğine basmak gördüyseniz:

  • Belli konularda uzlaşma sağlamadan veya anlaşmalara imza atmadan önce sizin bahsettiklerinizle diğerlerinin söz ettikleri şeylerin aynı olup olmadığını netleştirmeniz gerekiyor.

Rüyada köpek pisliğine basmak hırpalanacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine alamet eder.

Rüyada köpek pisliğine dokunmak kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine yorulur.

Rüyada deve pisliğine basmak almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına işaret eder.

Rüyada fare pisliğine basmak saygı göreceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına işaret etmektedir.

Rüyada insan pisliğine batmak büyük sıkıntıları olmayacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hayvan pisliğine basmak sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına inanılır.

Rüyada inek pisliğine düşmek sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada inek pisliğine basmak iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments