Rüyada kocanın başka kadınla aldattığını görmek

Rüyada kocanın başka kadınla aldattığını görmek hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına işarettir.

Rüyada kocanın başka kadınla aldattığını gördüyseniz:

  • Harcamaları arttırmadan yapabileceğiniz ne varsa yapabilirsiniz.

Rüyada kocanın başka kadınla aldattığını görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin başka bir kadınla aldattığını görmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, maddi anlamda refahının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocanın başka bir kadınla öpüşmesi allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, herkesin istediği şeye kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kocanın başka kadınla yatması çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine delalet eder.

Rüyada kocanın başka kadınla öpmesi büyük işlerin ortaya konulacağına, uğranılan zararın paylaşılacağına işarettir.

Rüyada kocanın başka kadınla ilgilenmesi sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına delalettir.

Rüyada eşini başka bir kadınla aldattığını görmek canın ve malının da her zaman güvende olacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocanın başka kadınla evlenmek istemesi hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments