Rüyada kırık kupa bardak görmek

Rüyada kırık kupa bardak görmek eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, herkesin yardımına koşacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, hayatının rast gitmeye başlayacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, hayallerindeki insanla karşılaşacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırık kupa bardak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin gerçeklik anlayışı sizinle bağdaşmıyor olabilir.

Rüyada kırık kupa bardak görmek sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kupa bardak sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada yeşil kupa bardak itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına delalet eder.

Rüyada kupa bardak kırmak evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi kupa bardak görmek sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına delalet eder.

Rüyada kupa bardak hediye almak darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine delalet eder.

Rüyada porselen kupa bardak görmek anne babanın bu sayede mutlu olacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kupa bardak almak zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments