Rüyada kilise kabristanı

Rüyada kilise kabristanı kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kilise kabristanı gördüyseniz:

  • Gizli kalmış konular aydınlanabilir, araştırdığınız olaylar veya kişiler varsa sonunda aradığınız bilgiler açığa çıkabilir veya bazı sırların ortaya çıkması sizde rahatlama sağlayabilir, kendinizi daha özgür hissedebilirsiniz.

Rüyada kilise gitmek istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kilise yıkmak atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kilise kabristanı ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine işaret eder.

Rüyada cami ve kilise görmek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, yarınlarına umutla bakacağına yorulmaktadır.

Rüyada kilise önünden geçmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, işlerin yoluna gideceğine delalet eder.

Rüyada kilise düğünü görmek parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, büyük atılımlar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada eski kilise görmek hayallerinin söneceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada kilise çanı çalmak kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments