Rüyada kendimi adetli görmek

Rüyada kendimi adetli görmek üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, aşama göstermeyeceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendimi adetli gördüyseniz:

  • Sizin için imkansız olan durumlarla yüzleşmeniz gerekebilir.

Rüyada kendimi adetli görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada adetli ped görmek üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, hayırlı olayların yaşanacağına yorulur.

Rüyada adetli olduğunu sosyal hayatını da askıya alacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada adetli ilişkiye girmek rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına inanılır.

Rüyada bir erkeği adetli görmek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına işaret eder.

Rüyada adetli bezi görmek yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini adetli görmek hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada adetli kuran tutmak amaçların gerçekleşmeyeceğine, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments