Rüyada kemik parçası

Rüyada kemik parçası kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, büyük hatalar yapacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine alamet eder.

Rüyada kemik parçası gördüyseniz:

  • Sürprizler gereken desteği almanızı sağlayabilir.

Rüyada çiğ kemik görmek elinize para geçeceğine, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kemik kemirmek konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, sorunların aşılacağına işarettir.

Rüyada kemik görmek tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına yorulur.

Rüyada kemik saklamak eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına işaret eder.

Rüyada etli kemik dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, tersliklerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada kemik parçası destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına inanılır.

Rüyada kemik ısırmak o şekilde bir çözüm bulacağına, kötü durumlara düşürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kemik yalamak canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments