Rüyada karnında bebek

Rüyada karnında bebek ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, aydınlık bir yola çıkılacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, hastalığının düzeleceğine, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karnında bebek gördüyseniz:

  • Size kötü gidiyormuş gibi görünen işler size yansıtıldığı kadar kötü olmayabilirler.

Rüyada karnında bebek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karnında acı hissetmek ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada karnında ben görmek yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada karnında taş görmek maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, kazancının bereketleneceğine delalet eder.

Rüyada karnında ur görmek uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada karnında delik insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada karnında bir şişlik görmek kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Rüyada karnında sivilce görmek yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments