Rüyada karafatma ezmek

Rüyada karafatma ezmek bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, ekmek ve dünya malı alacağına işaret etmektedir.

Rüyada karafatma ezmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda belirsizlikler artıyor.

Rüyada karafatma ezmek üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada evinde karafatma görmek şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına delalet eder.

Rüyada karafatma görmek diyanet elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, sıkıntıların artacağına delalet eder.

Rüyada saçında karafatma görmek kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, eşiyle bahtiyar olacağına delalet etmektedir.

Rüyada karafatma öldürdüğünü görmek kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, parasız kalmaya alamet eder.

Rüyada yemekten karafatma çıkması rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına işarettir.

Rüyada karafatma sürüsü görmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, ekonomik olarak kalkınacağına tabir olunur.

Rüyada uçan karafatma görmek çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments