Rüyada kafaya su dökmek

Rüyada kafaya su dökmek sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, kötü günlerinin biteceğine, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, en gösterişli arabalara bineceğine, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafaya su dökmek gördüyseniz:

  • Çok fazla cazip ya da daha öncekilere benzeyen fırsatların değil, size daha fazla uyacağını düşündüklerinizin peşinden gitmelisiniz.

Rüyada kafaya kusun kafaya sicmasi huzurlu, mutlu olacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Rüyada kafaya taş yemek gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine delalettir.

Rüyada kafaya şiş batması çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine işarettir.

Rüyada kafaya su dökmek hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafaya buz düşmesi zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, üzerindeki yükten kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kafaya taş atılması geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafaya kuş sıçması olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafaya kar yağması kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments