Rüyada kadının kocasını sarhoş görmesi

Rüyada kadının kocasını sarhoş görmesi asla dert yüzü görmeyeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, tatlı yorgunluklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kadının kocasını sarhoş görmesi gördüyseniz:

  • Biraz tedbirli ilerlemekte ya da yavaştan almakta fayda var.

Rüyada kadının kocasını sarhoş görmesi arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına işarettir.

Rüyada kocasını sarhoş görmek nedir her türlü yakarışının karşılık bulacağına, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kadının kocasını dövmesi tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada kadının kocasını evlendirmesi çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada kadının kocasını öldüğünü görmesi rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, fakir çocukları giydireceğine inanılır.

Rüyada sevdiği kadının kocasını görmek ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğim kadının kocasını görmek uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada bir kadının kocasını hamile görmesi maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments