Rüyada istendiğini görmek ama vermemek

Rüyada istendiğini görmek ama vermemek toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına alamet eder.

Rüyada istendiğini görmek ama vermemek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin talepleri ilerlemenizin önünde set oluşturabilir.

Rüyada istendiğini görmek ama vermemek yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine delalettir.

Rüyada torununun istendiğini görmek başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine rivayet eder.

Rüyada kızını istendiğini görmek kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, gururlandıracak işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada istendiğini ve verildiğini görmek eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada kendinin istendiğini görmek ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, kötü kimselerin ağına düşeceğine alamet eder.

Rüyada yardım istendiğini görmek şansının yaver gideceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine alamet eder.

Rüyada istendiğini görmek islami hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada zehirlenmek istendiğini görmek ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments