Rüyada hoşlandığın erkeğin yüzüne dokunmak

Rüyada hoşlandığın erkeğin yüzüne dokunmak cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, kısmetli bir işe atılmaya, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, koltuğunun da yükseleceğine, allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın erkeğin yüzüne dokunmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin talepleri yapmanız gereken şeyleri yapmanızı engelleyebilir.

Rüyada hoşlandığın erkeğin yüzüne dokunmak dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına alamet eder.

Rüyada hoşlandığın erkeğin yüzüne dokunması üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın erkeğin yüzüne bakmaması yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine işaret eder.

Rüyada hoşlandığın erkeğin görmek sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada hoşlandığın erkeğin ağlaması zinde kalacağına, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada hoşlandığın erkeğin seni görmemesi iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, toplum içinde daha oturaklı davranacağına rivayet eder.

Rüyada hoşlandığın erkeğin annesiyle konuşmak atılan adımların boşa çıkacağına, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına yorulur.

Rüyada hoşlandığın erkeğin seni umursamaması huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments